Тиждень української та англійської мов

З 4-го до 8-го грудня в ліцеї проходив інтерактивний тиждень української та англійської мов “Мова кожного народу неповторна та своя”. Свято учням організували викладачі української мови та літератури Грицишин Іванна Любомирівна і Крайничук Ірина Богданівна та викладачка англійської мови Куротчин Лілія Ярославівна.

Розпочався тиждень з квесту для груп І курсу. А у вівторок до всіх учнів завітав Санта та Святий Миколай.

У середу відкрилася фотовиставка літературних героїв, в образи яких втілилися наші учні.

7 грудня в День хустки наші юні красуні провели ярмарок, де частували традиційними стравами української та американської кухні. Всі смаколики організаторам допомогли приготувати майстри виробничого навчання кулінарного профілю. А вилучені кошти (близько 4 700 грн.) передали волонтерам на допомогу ЗСУ.

Закінчився інтерактивний тиждень підведенням підсумків та нагородженням переможців в конкурсі літературних героїв.

В рамках Тижня кухаря викладачка спецпредметів Наталія Миколаївна Удовенко та майстер виробничого навчання Ганна Василівна Приріз провели виховний захід – «Спритні кулінари». На заході розповідали про історію становлення професії «Кухар». В процесі заходу проводилось змагання між двома командами. Учні проявили творчу активність та креативність в конкурсній програмі. Проводились конкурси на ерудицію, спритність; за набором продуктів […]

В рамках Тижня кухаря та до Всесвітнього дня хліба здобувачі освіти групи К-21.3 і викладачка спецпредметів Ірина Зенонівна Цюник нагадали учням та педагогам ліцею “ціну” українського хліба. Ознайомили з історією винайдення рецепту пухкого хліба, процесом виробництва українського хліба, нагадали трагічні сторінки в історії України, після яких хлібина стала священною та безцінною для українського народу. Ціну […]

Професія кухар розвивалася разом з цивілізацією, так що можна сказати, це найдавніша професія. Кропітка і душевна робота наших кухарів помітна і затребувана по всьому світу. Кухарі не тільки годують людей, але й дарують їм гарний настрій. Адже 70% позитивних емоцій людина отримує під час їжі. Професійне свято кулінарів і кухарів порівняно молода подія. Міжнародний день […]

тильна на відео

Здобувачі освіти Бориславського професійного ліцею (група ОА-23.3) приймають участь у конкурсі “Мотивація нескорених 2.0”, організаторами якого є “Scholarship в Україні” за сприяння Державної наукової установи “Інститут модернізації змісту освіти”. Умови конкурсу за посиланням  https://100pidpysnykiv.com.ua/scholarship.html 

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x