Наступні професії зацікавили гостей ліцею не лише красивими виставками та видовищними майстер-класами, але й неймовірними ароматами та смаками. На початку зустрічі викладачка спецдисциплін Удовенко Наталія Миколаївна ознайомила школярів з усіма професіями кулінарного напрямку, які можна здобути в Бориславському професійному ліцеї. А учні ліцею пізніше продемонстрували свої вміння та навички:
- тартар з лосося з полуничним сорбетом виконував учень групи К-18.3 Добрянський Михайло під керівництвом в/н Приріз Ганни Василівни;
- приготування піци ефектно продемонстрував учень К-19.2 Годій Микола під керівництвом в/н Паращак Любові Василівни;
- учениця цієї ж групи Верещак Майя навчала школярів технології складання полотняних серветок;
- бельгійські вафлі з фруктами готувала учениця групи К-19.3 Дубик Анна під керівництвом в/н Журавчак Галини;
- шаруватий коктейль “Джміль” та коктейль “Маргарита” приготував учень групи К-18.3 Вільк Роман під керівництвом в/н Бродович Мар’яни.