Тиждень ПТО: професії Кухар, кондитер, офіціант, бармен

лабораторія кулінарії

Наступні професії зацікавили гостей ліцею не лише красивими виставками та видовищними майстер-класами, але й неймовірними ароматами та смаками. На початку зустрічі викладачка спецдисциплін Удовенко Наталія Миколаївна ознайомила школярів з усіма професіями кулінарного напрямку, які можна здобути в Бориславському професійному ліцеї. А учні ліцею пізніше продемонстрували свої вміння та навички:

  • тартар з лосося з полуничним сорбетом виконував учень групи К-18.3 Добрянський Михайло під керівництвом в/н Приріз Ганни Василівни;
  • приготування піци ефектно продемонстрував учень К-19.2 Годій Микола під керівництвом в/н Паращак Любові Василівни;
  • учениця цієї ж групи Верещак Майя навчала школярів технології складання полотняних серветок;
  • бельгійські вафлі з фруктами готувала учениця групи К-19.3 Дубик Анна під керівництвом в/н Журавчак Галини;
  • шаруватий коктейль “Джміль” та коктейль “Маргарита” приготував учень групи К-18.3 Вільк Роман під керівництвом в/н Бродович Мар’яни.

Протягом двох років тривав процес реорганізації і нарешті на базі двох навчальних закладів, Бориславського та Стебницького професійних ліцеїв, створено заклад професійної (професійно-технічної) освіти “Бориславський центр професійної освіти”!

Тиждень права

Цікаво та пізнавально пройшов тиждень права у Бориславському професійному ліцеї Викладач Сюма Л.М. провела бесіду з учнями ліцею про День захисту прав людини. А також учні подивилися серіал”Ти і поліція” Весело та активно пройшов квест “Врятувати Різдво для Кевіна”, який підготували викладачі Сюма Л.М. та Верещак Р.М. Учні показали не тільки знання своїх прав, але […]

На передодні Дня енергетика (22 грудня) у ліцеї розпочався Тиждень професії електромонтера. В групі ЗЕ-24.4 був проведений урок виробничого навчання на тему: “Встановлення світильника в приміщенні” під керівництвом майстрів виробничого навчання Ірини Панченко та Ірини Олійник. У віторок майстер виробничого навчання Дудяк Михайло Тарасович провів для учнів першого курсу групи ЗЕ-24.1 виховний захід про енергетичну […]

Відкритий урок – це завжди можливість поділитися своїм педагогічним досвідом, створити атмосферу творчості та залучити учнів до активного навчання. Тема уроку «Технологія приготування страв з нерибних продуктів моря», яку розкрила викладачка спецпредметів Ірина Зенонівна Цюник для учнів IV курсу (кухар 4 розряду) є не лише актуальною, а й захопливою, адже морепродукти стають все популярнішими у […]

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x