Конкурс рецептів «Гарбузовий Маєток 2022-2023»

конкурс рецептів з гарбуза

Ми знову пишаємося нашими кулінарами!!!

Сіра Юлія (учениця групи К-19.2) за підтримки викладачки спецпредметів Наталії Миколаївни Удовенко та майстра виробничого навчання Любові Василівни Паращак ввійшла до числа Срібних медалістів кулінарного on-line конкурсу рецептів «Гарбузовий Маєток 2022-2023». В цьому конкурсі Юлія представила оригінальний рецепт гарбузово-шоколадного десерту.

За підсумками в конкурсі взяли участь 110 навчальних закладів України. Загальна кількість учасників становила: 366 осіб, з них:

  • молоді кухарі, учні-122;
  • майстри виробничого навчання, викладачі- 223;
  • аматори -12;
  • шеф-кухаря-3;
  • ОТГ-6.

КРИТЕРІЇ ОЦІНЮВАННЯ:

  1. Автентичність рецепту – 15 балів.
  2. Складність приготування та наявність кулінарних “фішок” – 10 балів.
  3. Подача (оцінювання за фото) – 10 балів.

Організатори конкурсу (Громадська організація Ресторанна Гільдія, Навчально -методичний центр професійно-технічної освіти в Дніпропетровської області та Громадська організація «Асоціація рестораторів та готельєрів м. Дніпра») планують розміщення цікавих рецептів з гарбуза в новій електронній книзі “Гастрономічний код нації. Гарбуз”.

Колектив ліцею вітає Юлію та її наставників з цим досягненням! Бажаємо професійного розвитку та й надалі збагачувати Гастрономічну історію України!

В рамках Тижня кухаря викладачка спецпредметів Наталія Миколаївна Удовенко та майстер виробничого навчання Ганна Василівна Приріз провели виховний захід – «Спритні кулінари». На заході розповідали про історію становлення професії «Кухар». В процесі заходу проводилось змагання між двома командами. Учні проявили творчу активність та креативність в конкурсній програмі. Проводились конкурси на ерудицію, спритність; за набором продуктів […]

В рамках Тижня кухаря та до Всесвітнього дня хліба здобувачі освіти групи К-21.3 і викладачка спецпредметів Ірина Зенонівна Цюник нагадали учням та педагогам ліцею “ціну” українського хліба. Ознайомили з історією винайдення рецепту пухкого хліба, процесом виробництва українського хліба, нагадали трагічні сторінки в історії України, після яких хлібина стала священною та безцінною для українського народу. Ціну […]

Професія кухар розвивалася разом з цивілізацією, так що можна сказати, це найдавніша професія. Кропітка і душевна робота наших кухарів помітна і затребувана по всьому світу. Кухарі не тільки годують людей, але й дарують їм гарний настрій. Адже 70% позитивних емоцій людина отримує під час їжі. Професійне свято кулінарів і кухарів порівняно молода подія. Міжнародний день […]

тильна на відео

Здобувачі освіти Бориславського професійного ліцею (група ОА-23.3) приймають участь у конкурсі “Мотивація нескорених 2.0”, організаторами якого є “Scholarship в Україні” за сприяння Державної наукової установи “Інститут модернізації змісту освіти”. Умови конкурсу за посиланням  https://100pidpysnykiv.com.ua/scholarship.html 

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x