День матері

  • Найдобріша, найкраща матусю рідненька!
  • В цей день ми вклоняємось дуже низенько.
  • За сонечко ясне, за серце прекрасне,
  • За те, що добром зігріваєте нас,
  • За те, що в щасливу і скрутну хвилину
  • Ми можемо всі прихилитись до вас.
  • Хай вас обминають невдачі та грози,
  • Нехай лиш від сміху з’являються сльози,
  • Міцного здоров’я з роси і води,
  • Бадьорість та настрій хай будуть завжди!

Теплі і ніжні привітання пролунали вчора зі сцени для всіх матусь і бабусь від учнів ліцею. Свято до Дня матері, організоване викладачкою Іриною Володимирівною Рачинською та керівником вокального гуртка Гаваком Омеляном Миколайовичем, ще довго буде зігрівати серця глядачів.

Відкритий урок – це завжди можливість поділитися своїм педагогічним досвідом, створити атмосферу творчості та залучити учнів до активного навчання. Тема уроку «Технологія приготування страв з нерибних продуктів моря», яку розкрила викладачка спецпредметів Ірина Зенонівна Цюник для учнів IV курсу (кухар 4 розряду) є не лише актуальною, а й захопливою, адже морепродукти стають все популярнішими у […]

Під таким гаслом пройшов позаурочний захід в групах ОА-23.3 і ОА-24.3, присвячений дослідженню родоводу, в рамках проєкту організованого Громадська організація “Українська Античність”. Основна тема заходу: важливість збереження пам’яті про своїх предків і розуміння свого місця у великій історії свого роду та нації. Дівчата активно виконували в групах вправу, під час якої згадали найважливіші події в […]

Сьогодні наші учні зробили ще один крок до професійної досконалості! На відкритому уроці виробничого навчання здобувачі освіти групи К-24.5 разом з майстром виробничого навчання Оленою Миколаївною Стасик досліджували мистецтво подавання страв. Цей урок продемонстрував, як важливо поєднувати знання з практикою, адже естетичне подання – це справжня візитівка закладу ресторанного господарства!

Понеділок (25 листопада) – урок-тренінг за темою: “Правильне харчування – запорука міцного здоровʼя” провела викладачка біології Христина Василівна Калинич. На уроці з учнями першого курсу нашого ліцею розглянули основні аспекти правильного харчування; визначили складові їжі – білки, жири, вуглеводи та вітаміни; навчились складати здорову тарілку харчування. Разом розвʼязували кросворди про здоровʼя, грали в гру “Правда […]

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x