Виробниче навчання Кухар
Вступний інструктаж з уроку виробничого навчання на тему: “Страви і гарніри з варених овочів: картопля відварна, картопляне пюре, капуста відварна” (Майстер в/н Паращак Любов Василівна)
Вступний інструктаж з виробничого навчання на тему: “Приготування яєць смажених” (Майстер в/н Паращак Любов Василівна)
Вступний інструктаж до уроку виробничого навчання на тему: “Варіння яєць у шкаралупі” (Майстер в/н Паращак Любов Василівна)
Вступний інструктаж уроку виробничого навчання на тему: “Приготування страв з бобових: квасоля відварна з томатом і цибулею” (Майстер в/н Паращак Любов Василівна)
Вступний інструктаж з виробничого навчання на тему “Приготування страв з макаронних виробів: макарони відварні з кисломолочним сиром” (Майстер в/н Паращак Любов Василівна)
Вступний інструктаж уроку виробничого навчання на тему: “Рідкі каші” (Майстер в/н Паращак Любов Василівна)
Вступний інструктаж з виробничого навчання на тему: “Приготування в’язких каш: каша пшонна з гарбузом” (Майстер в/н Паращак Любов Василівна)
Вступний інструктаж уроку виробничого навчання на тему “Приготування розсипчастої гречаної каші” (Майстер в/н Паращак Любов Василівна)
Всупний інструктаж уроку виробничого навчання за темою: “Приготування котлетної маси з м’яса та напівфабрикатів з нього: рулет з макаронами” (Майстер в/н Паращак Любов Василівна)
Вступний інструктаж уроку виробничого навчання на тему: “Приготування котлетної маси з м’яса та напівфабрикатів з нього: котлети, биточки, тюфтельки” (Майстер в/н Паращак Любов Василівна)