Методкомісія сфери послуг

Склад методичної комісії:

Голова методкомісії: Удовенко Наталія Миколаївна – викладачка спецпредметів кулінарного напрямку;

Члени методкомісії:

  • Кігічак Степанія Миколаївна – викладачка спецпредметів кулінарного напрямку
  • Цикало Ольга Іванівна – викладачка спецпредметів перукарського напрямку
  • Цюник Ірина Зенонівна – викладачка спецпредметів кулінарного напрямку
  • Бубнова Ольга Іванівна – майстер виробничого навчання кулінарного напрямку
  • Бродович Мар’яна Ярославівна – майстер виробничого навчання кулінарного напрямку
  • Войтович Стефанія Григорівна – майстер виробничого навчання кулінарного напрямку
  • Галюлько Марія Василівна – майстер виробничого навчання кулінарного напрямку
  • Даньків Наталія Василівна – майстер виробничого навчання перукарського напрямку
  • Дубас Ірина Степанівна – майстер виробничого навчання кулінарного напрямку
  • Журавчак Галина Орестівна – майстер виробничого навчання кулінарного напрямку
  • Кулиняк Ольга Ігорівна – майстер виробничого навчання кулінарного напрямку
  • Курик Марія Юріївна – майстер виробничого навчання перукарського напрямку
  • Луців Іванна Романівна – майстер виробничого навчання кулінарного напрямку
  • Паращак Любов Василівна – майстер виробничого навчання кулінарного напрямку
  • Паращак Іванна Богданівна – майстер виробничого навчання ІТ-напрямку
  • Приріз Ганна Василівна – майстер виробничого навчання кулінарного напрямку
  • Чорнобривець Олена Йосипівна – майстер виробничого навчання перукарського напрямку

Передовий досвід

Методична розробка “Використання асинхронних засобів навчання для організації виробничого навчання з професії “Адміністратор” (Укладач: Паращак Іванна Богданівна, 2023)


Відеоурок з основ санітарії та гігієни на тему: “Основи мікробіології” (Укладач: Удовенко Наталія Миколаївна, 2021)


Відео вступних інструктажів уроків виробничого навчання для учнів за професією “Кухар 3-го розряду” (Укладач: Паращак Любов Василівна, 2020)


Методична розробка уроку виробничого навчання на тему: “Приготування страв з бобових” (Укладач: Кулиняк Ольга Ігорівна, 2019)

Презентація до уроку “Приготування страв з бобових”


Збірничок інструкційно-технологічних карт з ілюстраціями на вироби та оздоблення із желе (Укладач: Цюник Ірина Зенонівна, 2019)


План-конспект відкритого уроку з предмета “Технології приготування борошняних кондитерських виробів з основами товарознавства” на тему “Желеутворюючі речовини та види желе. Способи оздоблення кондитерських виробів за допомогою желеутворюючих речовин” (Укладач: Цюник Ірина Зенонівна, 2019)


Методична розробка уроку виробничого навчання на тему: «Процес приготування, презентації та подачі кави» (Укладач: Бубнова Ольга Іванівна, 2018)

Презентація до уроку «Процес приготування, презентації та подачі кави»


Методична розробка “Використання гри на уроках виробничого навчання при вивченні теми “Обслуговування відвідувачів” з професії “Адміністратор” (Укладач: Паращак Іванна Богданівна, 2018)