Методкомісія сфери послуг
Склад методичної комісії:
Голова методкомісії: Удовенко Наталія Миколаївна – викладачка спецпредметів кулінарного напрямку;
Члени методкомісії:
- Кігічак Степанія Миколаївна – викладачка спецпредметів кулінарного напрямку
- Цикало Ольга Іванівна – викладачка спецпредметів перукарського напрямку
- Цюник Ірина Зенонівна – викладачка спецпредметів кулінарного напрямку
- Бубнова Ольга Іванівна – майстер виробничого навчання кулінарного напрямку
- Бродович Мар’яна Ярославівна – майстер виробничого навчання кулінарного напрямку
- Войтович Стефанія Григорівна – майстер виробничого навчання кулінарного напрямку
- Галюлько Марія Василівна – майстер виробничого навчання кулінарного напрямку
- Даньків Наталія Василівна – майстер виробничого навчання перукарського напрямку
- Дубас Ірина Степанівна – майстер виробничого навчання кулінарного напрямку
- Журавчак Галина Орестівна – майстер виробничого навчання кулінарного напрямку
- Кулиняк Ольга Ігорівна – майстер виробничого навчання кулінарного напрямку
- Курик Марія Юріївна – майстер виробничого навчання перукарського напрямку
- Луців Іванна Романівна – майстер виробничого навчання кулінарного напрямку
- Паращак Любов Василівна – майстер виробничого навчання кулінарного напрямку
- Паращак Іванна Богданівна – майстер виробничого навчання ІТ-напрямку
- Приріз Ганна Василівна – майстер виробничого навчання кулінарного напрямку
- Чорнобривець Олена Йосипівна – майстер виробничого навчання перукарського напрямку
Передовий досвід
Методична розробка “Використання асинхронних засобів навчання для організації виробничого навчання з професії “Адміністратор” (Укладач: Паращак Іванна Богданівна, 2023)
Відеоурок з основ санітарії та гігієни на тему: “Основи мікробіології” (Укладач: Удовенко Наталія Миколаївна, 2021)
Відео вступних інструктажів уроків виробничого навчання для учнів за професією “Кухар 3-го розряду” (Укладач: Паращак Любов Василівна, 2020)
Методична розробка уроку виробничого навчання на тему: “Приготування страв з бобових” (Укладач: Кулиняк Ольга Ігорівна, 2019)
Презентація до уроку “Приготування страв з бобових”
Збірничок інструкційно-технологічних карт з ілюстраціями на вироби та оздоблення із желе (Укладач: Цюник Ірина Зенонівна, 2019)
План-конспект відкритого уроку з предмета “Технології приготування борошняних кондитерських виробів з основами товарознавства” на тему “Желеутворюючі речовини та види желе. Способи оздоблення кондитерських виробів за допомогою желеутворюючих речовин” (Укладач: Цюник Ірина Зенонівна, 2019)
Методична розробка уроку виробничого навчання на тему: «Процес приготування, презентації та подачі кави» (Укладач: Бубнова Ольга Іванівна, 2018)
Презентація до уроку «Процес приготування, презентації та подачі кави»
Методична розробка “Використання гри на уроках виробничого навчання при вивченні теми “Обслуговування відвідувачів” з професії “Адміністратор” (Укладач: Паращак Іванна Богданівна, 2018)