II етап обласного конкурсу з професії “Офіціант”

03 листопада 2022 р. на базі Львівського професійного коледжу готельно-туристичного та ресторанного сервісу відбувся II етап обласного конкурсу фахової майстерності серед здобувачів професійної (професійно-технічної) освіти Львівської області з професії «Офіціант».

У конкурсі взяли участь 15 закладів професійної (професійно-технічної) освіти Львівської області, які готують фахівців з професії “Офіціант”.

Умови конкурсу передбачали виконання практичної роботи:

1. Складання серветок розміром 50*50;

2. Техніки наливання вина та рух з тацею;

3. Техніка попереднього сервірування столу ( сніданок, обід, вечеря).

В цій нелегкій боротьбі учениця четвертого курсу групи К-19.2 Бориславського професійного ліцею Мар’яна Гулик здобула почесне ІІІ місце.

Вітаємо Мар’яну та її наставників майстра в/н Паращак Любов Василівну та викладача спецпредметів Цюник Ірину Зенонівну з прекрасним результатом! Успіхів в професійній діяльності та нових здобутків!

Протягом двох років тривав процес реорганізації і нарешті на базі двох навчальних закладів, Бориславського та Стебницького професійних ліцеїв, створено заклад професійної (професійно-технічної) освіти “Бориславський центр професійної освіти”!

Тиждень права

Цікаво та пізнавально пройшов тиждень права у Бориславському професійному ліцеї Викладач Сюма Л.М. провела бесіду з учнями ліцею про День захисту прав людини. А також учні подивилися серіал”Ти і поліція” Весело та активно пройшов квест “Врятувати Різдво для Кевіна”, який підготували викладачі Сюма Л.М. та Верещак Р.М. Учні показали не тільки знання своїх прав, але […]

На передодні Дня енергетика (22 грудня) у ліцеї розпочався Тиждень професії електромонтера. В групі ЗЕ-24.4 був проведений урок виробничого навчання на тему: “Встановлення світильника в приміщенні” під керівництвом майстрів виробничого навчання Ірини Панченко та Ірини Олійник. У віторок майстер виробничого навчання Дудяк Михайло Тарасович провів для учнів першого курсу групи ЗЕ-24.1 виховний захід про енергетичну […]

Відкритий урок – це завжди можливість поділитися своїм педагогічним досвідом, створити атмосферу творчості та залучити учнів до активного навчання. Тема уроку «Технологія приготування страв з нерибних продуктів моря», яку розкрила викладачка спецпредметів Ірина Зенонівна Цюник для учнів IV курсу (кухар 4 розряду) є не лише актуальною, а й захопливою, адже морепродукти стають все популярнішими у […]

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x