II етап обласного конкурсу з професії “Перукар”

27 жовтня 2022 р. відповідно до плану роботи Департаменту освіти і науки Львівської обласної державної адміністрації на базі ВПУ № 29 м. Львова відбувся II етап обласного конкурсу фахової майстерності серед здобувачів професійної (професійно-технічної) освіти Львівської області з професії «Перукар».

У конкурсі взяли участь 14 закладів професійної (професійно-технічної) освіти Львівської області, які готують фахівців з професії “Перукар”.

Умови конкурсу передбачали виконання сучасної салонної весільної зачіски.

Бориславський професійний ліцей представляла учениця групи П-20.4 Викрикач Іванна.

І хоча Іванка лише почала здобувати кваліфікацію перукаря 2 класу, під керівництвом майстра в/н Наталії Василівни Даньків їй вдалося показати чудову роботу і досягнути 5 місця.

Вітаємо Іванну і її наставницю з таким хорошим результатом! Бажаємо їм подальшого професійного розвитку і нових досягнень!

Відкритий урок – це завжди можливість поділитися своїм педагогічним досвідом, створити атмосферу творчості та залучити учнів до активного навчання. Тема уроку «Технологія приготування страв з нерибних продуктів моря», яку розкрила викладачка спецпредметів Ірина Зенонівна Цюник для учнів IV курсу (кухар 4 розряду) є не лише актуальною, а й захопливою, адже морепродукти стають все популярнішими у […]

Під таким гаслом пройшов позаурочний захід в групах ОА-23.3 і ОА-24.3, присвячений дослідженню родоводу, в рамках проєкту організованого Громадська організація “Українська Античність”. Основна тема заходу: важливість збереження пам’яті про своїх предків і розуміння свого місця у великій історії свого роду та нації. Дівчата активно виконували в групах вправу, під час якої згадали найважливіші події в […]

Сьогодні наші учні зробили ще один крок до професійної досконалості! На відкритому уроці виробничого навчання здобувачі освіти групи К-24.5 разом з майстром виробничого навчання Оленою Миколаївною Стасик досліджували мистецтво подавання страв. Цей урок продемонстрував, як важливо поєднувати знання з практикою, адже естетичне подання – це справжня візитівка закладу ресторанного господарства!

Понеділок (25 листопада) – урок-тренінг за темою: “Правильне харчування – запорука міцного здоровʼя” провела викладачка біології Христина Василівна Калинич. На уроці з учнями першого курсу нашого ліцею розглянули основні аспекти правильного харчування; визначили складові їжі – білки, жири, вуглеводи та вітаміни; навчились складати здорову тарілку харчування. Разом розвʼязували кросворди про здоровʼя, грали в гру “Правда […]

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x