Кваліфікаційна атестація з професії “Офіціант”

У вересні на завершення виробничої практики учні групи К-19.2 виконували кваліфікаційні пробні роботи з професії “Офіціант” в навчальному кафе-барі ліцею. Натирання посуду, сервірування столів, складання серветок та інші роботи учнів оцінювалися майстром виробничого навчання Паращак Любою Василівною та іншими членами кваліфікаційної комісії.

Наступного дня ці ж учні показали добрі знання і з професійно-теоретичної підготовки.

Вітаємо всіх учнів групи К-19.2 з отриманням кваліфікації офіціант 3 розряду!

В рамках Тижня кухаря викладачка спецпредметів Наталія Миколаївна Удовенко та майстер виробничого навчання Ганна Василівна Приріз провели виховний захід – «Спритні кулінари». На заході розповідали про історію становлення професії «Кухар». В процесі заходу проводилось змагання між двома командами. Учні проявили творчу активність та креативність в конкурсній програмі. Проводились конкурси на ерудицію, спритність; за набором продуктів […]

В рамках Тижня кухаря та до Всесвітнього дня хліба здобувачі освіти групи К-21.3 і викладачка спецпредметів Ірина Зенонівна Цюник нагадали учням та педагогам ліцею “ціну” українського хліба. Ознайомили з історією винайдення рецепту пухкого хліба, процесом виробництва українського хліба, нагадали трагічні сторінки в історії України, після яких хлібина стала священною та безцінною для українського народу. Ціну […]

Професія кухар розвивалася разом з цивілізацією, так що можна сказати, це найдавніша професія. Кропітка і душевна робота наших кухарів помітна і затребувана по всьому світу. Кухарі не тільки годують людей, але й дарують їм гарний настрій. Адже 70% позитивних емоцій людина отримує під час їжі. Професійне свято кулінарів і кухарів порівняно молода подія. Міжнародний день […]

тильна на відео

Здобувачі освіти Бориславського професійного ліцею (група ОА-23.3) приймають участь у конкурсі “Мотивація нескорених 2.0”, організаторами якого є “Scholarship в Україні” за сприяння Державної наукової установи “Інститут модернізації змісту освіти”. Умови конкурсу за посиланням  https://100pidpysnykiv.com.ua/scholarship.html 

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x