II етап обласного конкурсу з професії “Офіціант”

03 листопада 2022 р. на базі Львівського професійного коледжу готельно-туристичного та ресторанного сервісу відбувся II етап обласного конкурсу фахової майстерності серед здобувачів професійної (професійно-технічної) освіти Львівської області з професії «Офіціант».

У конкурсі взяли участь 15 закладів професійної (професійно-технічної) освіти Львівської області, які готують фахівців з професії “Офіціант”.

Умови конкурсу передбачали виконання практичної роботи:

1. Складання серветок розміром 50*50;

2. Техніки наливання вина та рух з тацею;

3. Техніка попереднього сервірування столу ( сніданок, обід, вечеря).

В цій нелегкій боротьбі учениця четвертого курсу групи К-19.2 Бориславського професійного ліцею Мар’яна Гулик здобула почесне ІІІ місце.

Вітаємо Мар’яну та її наставників майстра в/н Паращак Любов Василівну та викладача спецпредметів Цюник Ірину Зенонівну з прекрасним результатом! Успіхів в професійній діяльності та нових здобутків!

В рамках Тижня кухаря викладачка спецпредметів Наталія Миколаївна Удовенко та майстер виробничого навчання Ганна Василівна Приріз провели виховний захід – «Спритні кулінари». На заході розповідали про історію становлення професії «Кухар». В процесі заходу проводилось змагання між двома командами. Учні проявили творчу активність та креативність в конкурсній програмі. Проводились конкурси на ерудицію, спритність; за набором продуктів […]

В рамках Тижня кухаря та до Всесвітнього дня хліба здобувачі освіти групи К-21.3 і викладачка спецпредметів Ірина Зенонівна Цюник нагадали учням та педагогам ліцею “ціну” українського хліба. Ознайомили з історією винайдення рецепту пухкого хліба, процесом виробництва українського хліба, нагадали трагічні сторінки в історії України, після яких хлібина стала священною та безцінною для українського народу. Ціну […]

Професія кухар розвивалася разом з цивілізацією, так що можна сказати, це найдавніша професія. Кропітка і душевна робота наших кухарів помітна і затребувана по всьому світу. Кухарі не тільки годують людей, але й дарують їм гарний настрій. Адже 70% позитивних емоцій людина отримує під час їжі. Професійне свято кулінарів і кухарів порівняно молода подія. Міжнародний день […]

тильна на відео

Здобувачі освіти Бориславського професійного ліцею (група ОА-23.3) приймають участь у конкурсі “Мотивація нескорених 2.0”, організаторами якого є “Scholarship в Україні” за сприяння Державної наукової установи “Інститут модернізації змісту освіти”. Умови конкурсу за посиланням  https://100pidpysnykiv.com.ua/scholarship.html 

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x