II етап обласного конкурсу з професії “Перукар”

27 жовтня 2022 р. відповідно до плану роботи Департаменту освіти і науки Львівської обласної державної адміністрації на базі ВПУ № 29 м. Львова відбувся II етап обласного конкурсу фахової майстерності серед здобувачів професійної (професійно-технічної) освіти Львівської області з професії «Перукар».

У конкурсі взяли участь 14 закладів професійної (професійно-технічної) освіти Львівської області, які готують фахівців з професії “Перукар”.

Умови конкурсу передбачали виконання сучасної салонної весільної зачіски.

Бориславський професійний ліцей представляла учениця групи П-20.4 Викрикач Іванна.

І хоча Іванка лише почала здобувати кваліфікацію перукаря 2 класу, під керівництвом майстра в/н Наталії Василівни Даньків їй вдалося показати чудову роботу і досягнути 5 місця.

Вітаємо Іванну і її наставницю з таким хорошим результатом! Бажаємо їм подальшого професійного розвитку і нових досягнень!

Протягом двох років тривав процес реорганізації і нарешті на базі двох навчальних закладів, Бориславського та Стебницького професійних ліцеїв, створено заклад професійної (професійно-технічної) освіти “Бориславський центр професійної освіти”!

Тиждень права

Цікаво та пізнавально пройшов тиждень права у Бориславському професійному ліцеї Викладач Сюма Л.М. провела бесіду з учнями ліцею про День захисту прав людини. А також учні подивилися серіал”Ти і поліція” Весело та активно пройшов квест “Врятувати Різдво для Кевіна”, який підготували викладачі Сюма Л.М. та Верещак Р.М. Учні показали не тільки знання своїх прав, але […]

На передодні Дня енергетика (22 грудня) у ліцеї розпочався Тиждень професії електромонтера. В групі ЗЕ-24.4 був проведений урок виробничого навчання на тему: “Встановлення світильника в приміщенні” під керівництвом майстрів виробничого навчання Ірини Панченко та Ірини Олійник. У віторок майстер виробничого навчання Дудяк Михайло Тарасович провів для учнів першого курсу групи ЗЕ-24.1 виховний захід про енергетичну […]

Відкритий урок – це завжди можливість поділитися своїм педагогічним досвідом, створити атмосферу творчості та залучити учнів до активного навчання. Тема уроку «Технологія приготування страв з нерибних продуктів моря», яку розкрила викладачка спецпредметів Ірина Зенонівна Цюник для учнів IV курсу (кухар 4 розряду) є не лише актуальною, а й захопливою, адже морепродукти стають все популярнішими у […]

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x