В рамках Тижня кухаря викладачка спецпредметів Наталія Миколаївна Удовенко та майстер виробничого навчання Ганна Василівна Приріз провели виховний захід – «Спритні кулінари». На заході розповідали про історію становлення професії «Кухар».
В процесі заходу проводилось змагання між двома командами. Учні проявили творчу активність та креативність в конкурсній програмі. Проводились конкурси на ерудицію, спритність; за набором продуктів вгадували назву страви. Особливо захоплюючим конкурсом було змагання де потрібно було мовою жестів показати кулінарний виріб або предмет, а інша команда мала вгадати, що це значить. Наші учні не тільки ерудовані, але й опанували гарні навики. Вони презентували нам свої вироби: горіхове, мармурове печиво, кексики. Виховний захід пройшов яскраво. Переможці були нагороджені смачними призами.