Дуже швидко проминув місяць. Але за цей короткий термін на базі нашого ліцею 13 слухачів пройшли курси “ПОМІЧНИК КУХАРЯ у закладах готельно-ресторанного бізнесу”.
Слухачі здобули часткові кваліфікації з професії «КУХАР» за змістом:
- приготування салатів, овочевих закусок, холодних страв і закусок із сиру та яєць;
- приготування холодних страв з риби;
- приготування холодних страв і закусок з м’яса, птиці та субпродуктів.
Практичні навички більшість слухачів опановували на базі ТзОВ “ТАОР Карпати”.
На завершення курсу слухачі отримали сертифікати про присвоєння кваліфікації. З цією подією 5 лютого всіх урочисто привітав в.о. директора Бориславського професійного ліцею Ігор Стечкевич та побажав випускникам професійного зростання, натхнення та мирного неба.