Короткотермінові курси “Помічник кухаря”

Дуже швидко проминув місяць. Але за цей короткий термін на базі нашого ліцею 13 слухачів пройшли курси “ПОМІЧНИК КУХАРЯ у закладах готельно-ресторанного бізнесу”.

Слухачі здобули часткові кваліфікації з професії «КУХАР» за змістом:

  • приготування салатів, овочевих закусок, холодних страв і закусок із сиру та яєць;
  • приготування холодних страв з риби;
  • приготування холодних страв і закусок з м’яса, птиці та субпродуктів.

Практичні навички більшість слухачів опановували на базі ТзОВ “ТАОР Карпати”.

На завершення курсу слухачі отримали сертифікати про присвоєння кваліфікації. З цією подією 5 лютого всіх урочисто привітав в.о. директора Бориславського професійного ліцею Ігор Стечкевич та побажав випускникам професійного зростання, натхнення та мирного неба.

Відкритий урок – це завжди можливість поділитися своїм педагогічним досвідом, створити атмосферу творчості та залучити учнів до активного навчання. Тема уроку «Технологія приготування страв з нерибних продуктів моря», яку розкрила викладачка спецпредметів Ірина Зенонівна Цюник для учнів IV курсу (кухар 4 розряду) є не лише актуальною, а й захопливою, адже морепродукти стають все популярнішими у […]

Під таким гаслом пройшов позаурочний захід в групах ОА-23.3 і ОА-24.3, присвячений дослідженню родоводу, в рамках проєкту організованого Громадська організація “Українська Античність”. Основна тема заходу: важливість збереження пам’яті про своїх предків і розуміння свого місця у великій історії свого роду та нації. Дівчата активно виконували в групах вправу, під час якої згадали найважливіші події в […]

Сьогодні наші учні зробили ще один крок до професійної досконалості! На відкритому уроці виробничого навчання здобувачі освіти групи К-24.5 разом з майстром виробничого навчання Оленою Миколаївною Стасик досліджували мистецтво подавання страв. Цей урок продемонстрував, як важливо поєднувати знання з практикою, адже естетичне подання – це справжня візитівка закладу ресторанного господарства!

Понеділок (25 листопада) – урок-тренінг за темою: “Правильне харчування – запорука міцного здоровʼя” провела викладачка біології Христина Василівна Калинич. На уроці з учнями першого курсу нашого ліцею розглянули основні аспекти правильного харчування; визначили складові їжі – білки, жири, вуглеводи та вітаміни; навчились складати здорову тарілку харчування. Разом розвʼязували кросворди про здоровʼя, грали в гру “Правда […]

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x