Конкурс рецептів «Гарбузовий Маєток 2022-2023»

конкурс рецептів з гарбуза

Ми знову пишаємося нашими кулінарами!!!

Сіра Юлія (учениця групи К-19.2) за підтримки викладачки спецпредметів Наталії Миколаївни Удовенко та майстра виробничого навчання Любові Василівни Паращак ввійшла до числа Срібних медалістів кулінарного on-line конкурсу рецептів «Гарбузовий Маєток 2022-2023». В цьому конкурсі Юлія представила оригінальний рецепт гарбузово-шоколадного десерту.

За підсумками в конкурсі взяли участь 110 навчальних закладів України. Загальна кількість учасників становила: 366 осіб, з них:

  • молоді кухарі, учні-122;
  • майстри виробничого навчання, викладачі- 223;
  • аматори -12;
  • шеф-кухаря-3;
  • ОТГ-6.

КРИТЕРІЇ ОЦІНЮВАННЯ:

  1. Автентичність рецепту – 15 балів.
  2. Складність приготування та наявність кулінарних “фішок” – 10 балів.
  3. Подача (оцінювання за фото) – 10 балів.

Організатори конкурсу (Громадська організація Ресторанна Гільдія, Навчально -методичний центр професійно-технічної освіти в Дніпропетровської області та Громадська організація «Асоціація рестораторів та готельєрів м. Дніпра») планують розміщення цікавих рецептів з гарбуза в новій електронній книзі “Гастрономічний код нації. Гарбуз”.

Колектив ліцею вітає Юлію та її наставників з цим досягненням! Бажаємо професійного розвитку та й надалі збагачувати Гастрономічну історію України!

Відкритий урок – це завжди можливість поділитися своїм педагогічним досвідом, створити атмосферу творчості та залучити учнів до активного навчання. Тема уроку «Технологія приготування страв з нерибних продуктів моря», яку розкрила викладачка спецпредметів Ірина Зенонівна Цюник для учнів IV курсу (кухар 4 розряду) є не лише актуальною, а й захопливою, адже морепродукти стають все популярнішими у […]

Під таким гаслом пройшов позаурочний захід в групах ОА-23.3 і ОА-24.3, присвячений дослідженню родоводу, в рамках проєкту організованого Громадська організація “Українська Античність”. Основна тема заходу: важливість збереження пам’яті про своїх предків і розуміння свого місця у великій історії свого роду та нації. Дівчата активно виконували в групах вправу, під час якої згадали найважливіші події в […]

Сьогодні наші учні зробили ще один крок до професійної досконалості! На відкритому уроці виробничого навчання здобувачі освіти групи К-24.5 разом з майстром виробничого навчання Оленою Миколаївною Стасик досліджували мистецтво подавання страв. Цей урок продемонстрував, як важливо поєднувати знання з практикою, адже естетичне подання – це справжня візитівка закладу ресторанного господарства!

Понеділок (25 листопада) – урок-тренінг за темою: “Правильне харчування – запорука міцного здоровʼя” провела викладачка біології Христина Василівна Калинич. На уроці з учнями першого курсу нашого ліцею розглянули основні аспекти правильного харчування; визначили складові їжі – білки, жири, вуглеводи та вітаміни; навчились складати здорову тарілку харчування. Разом розвʼязували кросворди про здоровʼя, грали в гру “Правда […]

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x