Гра “Сокіл” (“Джура”) 2023

Джура 2023

11 травня 2023 року у Бориславському професійному ліцеї відбулись чергові територіальні змагання Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри “Сокіл”(“Джура”).

Учасниками змагань були сім роїв від закладів професійної (професійно-технічної) освіти Львівської області, а саме:

  • “ім. Павла Полуботка” – ВПУ №19 м. Дрогобича;
  • “Гайдамаки” – Погірцівського ВПУ;
  • “ХОРОБРЕ СЕРЦЕ” – Бориславського ПЛ;
  • “Козацька Січ” – Боринського ПЛНПР;
  • “ЛІСОВІ ВОВКИ” – Турківського ПЛ;
  • “Вулкан” – Нижанковицького ПЛ;
  • “Самбірська молода січ” – Самбірського ПЛ.

Благословив проведення заходу отець Іван, військовий капелан.

На урочистому відкритті виступили:

  • Ярослав КИРЧЕЙ, директор Бориславського ПЛ;
  • Лілія ІВАШКЕВИЧ, директорка Львівського державного Будинку техніки.

Згідно положення учасники випробовували свої сили у різноманітних конкурсах, а саме: “Впоряд”, “Смуга перешкод” з різними етапами, “Кращий кашовар”, “Перетягування линви”, “Відун”, “Візитка рою”, “Стрільба з пневматичної зброї”, “Фізична підготовка”, “Рятівник”, “Метання гранати”.

Для оцінювання змагань “Впоряду”, “Стрільби з пневматичної зброї” запрошено військових. Окрім цього військові провели майстер-класи з накладання жгута турнікета та складання і розбирання автомата.

Змагання між командами були напруженими, цікавими, змістовними і кожен із учасників боровся за перемогу.

Із заключним словом виступила Наталія ПЕТРИК заступник директора з НВР Бориславського ПЛ.

ПІДСУМКИ ЗМАГАНЬ:

🥇І – місце зайняв рій “Козацька Січ” – Боринського ПЛНПР;

🥈ІІ- місце здобув рій “ЛІСОВІ ВОВКИ” – Турківського ПЛ;

🥉ІІІ- місце посів рій “ім. Павла Полуботка” – ВПУ №19 м. Дрогобича.

Переможці нагороджені Кубком. Учасники змагань отримали грамоти Львівського державного Будинку техніки.

В рамках Тижня кухаря викладачка спецпредметів Наталія Миколаївна Удовенко та майстер виробничого навчання Ганна Василівна Приріз провели виховний захід – «Спритні кулінари». На заході розповідали про історію становлення професії «Кухар». В процесі заходу проводилось змагання між двома командами. Учні проявили творчу активність та креативність в конкурсній програмі. Проводились конкурси на ерудицію, спритність; за набором продуктів […]

В рамках Тижня кухаря та до Всесвітнього дня хліба здобувачі освіти групи К-21.3 і викладачка спецпредметів Ірина Зенонівна Цюник нагадали учням та педагогам ліцею “ціну” українського хліба. Ознайомили з історією винайдення рецепту пухкого хліба, процесом виробництва українського хліба, нагадали трагічні сторінки в історії України, після яких хлібина стала священною та безцінною для українського народу. Ціну […]

Професія кухар розвивалася разом з цивілізацією, так що можна сказати, це найдавніша професія. Кропітка і душевна робота наших кухарів помітна і затребувана по всьому світу. Кухарі не тільки годують людей, але й дарують їм гарний настрій. Адже 70% позитивних емоцій людина отримує під час їжі. Професійне свято кулінарів і кухарів порівняно молода подія. Міжнародний день […]

тильна на відео

Здобувачі освіти Бориславського професійного ліцею (група ОА-23.3) приймають участь у конкурсі “Мотивація нескорених 2.0”, організаторами якого є “Scholarship в Україні” за сприяння Державної наукової установи “Інститут модернізації змісту освіти”. Умови конкурсу за посиланням  https://100pidpysnykiv.com.ua/scholarship.html 

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x