Тиждень ПТО: професії Кухар, кондитер, офіціант, бармен

лабораторія кулінарії

Наступні професії зацікавили гостей ліцею не лише красивими виставками та видовищними майстер-класами, але й неймовірними ароматами та смаками. На початку зустрічі викладачка спецдисциплін Удовенко Наталія Миколаївна ознайомила школярів з усіма професіями кулінарного напрямку, які можна здобути в Бориславському професійному ліцеї. А учні ліцею пізніше продемонстрували свої вміння та навички:

  • тартар з лосося з полуничним сорбетом виконував учень групи К-18.3 Добрянський Михайло під керівництвом в/н Приріз Ганни Василівни;
  • приготування піци ефектно продемонстрував учень К-19.2 Годій Микола під керівництвом в/н Паращак Любові Василівни;
  • учениця цієї ж групи Верещак Майя навчала школярів технології складання полотняних серветок;
  • бельгійські вафлі з фруктами готувала учениця групи К-19.3 Дубик Анна під керівництвом в/н Журавчак Галини;
  • шаруватий коктейль “Джміль” та коктейль “Маргарита” приготував учень групи К-18.3 Вільк Роман під керівництвом в/н Бродович Мар’яни.

В рамках Тижня кухаря викладачка спецпредметів Наталія Миколаївна Удовенко та майстер виробничого навчання Ганна Василівна Приріз провели виховний захід – «Спритні кулінари». На заході розповідали про історію становлення професії «Кухар». В процесі заходу проводилось змагання між двома командами. Учні проявили творчу активність та креативність в конкурсній програмі. Проводились конкурси на ерудицію, спритність; за набором продуктів […]

В рамках Тижня кухаря та до Всесвітнього дня хліба здобувачі освіти групи К-21.3 і викладачка спецпредметів Ірина Зенонівна Цюник нагадали учням та педагогам ліцею “ціну” українського хліба. Ознайомили з історією винайдення рецепту пухкого хліба, процесом виробництва українського хліба, нагадали трагічні сторінки в історії України, після яких хлібина стала священною та безцінною для українського народу. Ціну […]

Професія кухар розвивалася разом з цивілізацією, так що можна сказати, це найдавніша професія. Кропітка і душевна робота наших кухарів помітна і затребувана по всьому світу. Кухарі не тільки годують людей, але й дарують їм гарний настрій. Адже 70% позитивних емоцій людина отримує під час їжі. Професійне свято кулінарів і кухарів порівняно молода подія. Міжнародний день […]

тильна на відео

Здобувачі освіти Бориславського професійного ліцею (група ОА-23.3) приймають участь у конкурсі “Мотивація нескорених 2.0”, організаторами якого є “Scholarship в Україні” за сприяння Державної наукової установи “Інститут модернізації змісту освіти”. Умови конкурсу за посиланням  https://100pidpysnykiv.com.ua/scholarship.html 

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x