Тиждень ПТО: професії Кухар, кондитер, офіціант, бармен

лабораторія кулінарії

Наступні професії зацікавили гостей ліцею не лише красивими виставками та видовищними майстер-класами, але й неймовірними ароматами та смаками. На початку зустрічі викладачка спецдисциплін Удовенко Наталія Миколаївна ознайомила школярів з усіма професіями кулінарного напрямку, які можна здобути в Бориславському професійному ліцеї. А учні ліцею пізніше продемонстрували свої вміння та навички:

  • тартар з лосося з полуничним сорбетом виконував учень групи К-18.3 Добрянський Михайло під керівництвом в/н Приріз Ганни Василівни;
  • приготування піци ефектно продемонстрував учень К-19.2 Годій Микола під керівництвом в/н Паращак Любові Василівни;
  • учениця цієї ж групи Верещак Майя навчала школярів технології складання полотняних серветок;
  • бельгійські вафлі з фруктами готувала учениця групи К-19.3 Дубик Анна під керівництвом в/н Журавчак Галини;
  • шаруватий коктейль “Джміль” та коктейль “Маргарита” приготував учень групи К-18.3 Вільк Роман під керівництвом в/н Бродович Мар’яни.

Відкритий урок – це завжди можливість поділитися своїм педагогічним досвідом, створити атмосферу творчості та залучити учнів до активного навчання. Тема уроку «Технологія приготування страв з нерибних продуктів моря», яку розкрила викладачка спецпредметів Ірина Зенонівна Цюник для учнів IV курсу (кухар 4 розряду) є не лише актуальною, а й захопливою, адже морепродукти стають все популярнішими у […]

Під таким гаслом пройшов позаурочний захід в групах ОА-23.3 і ОА-24.3, присвячений дослідженню родоводу, в рамках проєкту організованого Громадська організація “Українська Античність”. Основна тема заходу: важливість збереження пам’яті про своїх предків і розуміння свого місця у великій історії свого роду та нації. Дівчата активно виконували в групах вправу, під час якої згадали найважливіші події в […]

Сьогодні наші учні зробили ще один крок до професійної досконалості! На відкритому уроці виробничого навчання здобувачі освіти групи К-24.5 разом з майстром виробничого навчання Оленою Миколаївною Стасик досліджували мистецтво подавання страв. Цей урок продемонстрував, як важливо поєднувати знання з практикою, адже естетичне подання – це справжня візитівка закладу ресторанного господарства!

Понеділок (25 листопада) – урок-тренінг за темою: “Правильне харчування – запорука міцного здоровʼя” провела викладачка біології Христина Василівна Калинич. На уроці з учнями першого курсу нашого ліцею розглянули основні аспекти правильного харчування; визначили складові їжі – білки, жири, вуглеводи та вітаміни; навчились складати здорову тарілку харчування. Разом розвʼязували кросворди про здоровʼя, грали в гру “Правда […]

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x