Тиждень природничих наук та математики

Понеділок (25 листопада)урок-тренінг за темою: “Правильне харчування – запорука міцного здоровʼя” провела викладачка біології Христина Василівна Калинич. На уроці з учнями першого курсу нашого ліцею розглянули основні аспекти правильного харчування; визначили складові їжі – білки, жири, вуглеводи та вітаміни; навчились складати здорову тарілку харчування. Разом розвʼязували кросворди про здоровʼя, грали в гру “Правда чи фейк”, розгадували загадки про овочі та фрукти та визначали, які вітаміни містяться у цих продуктах. Вчились харчуватись правильно і корисно.

Вівторок (26 листопада)квест з географії “У пошуках скарбів” організувала для першокурсників викладачка географії Іванна Любомирівна Грицишин. Було цікаво, весело та пізнавально.

Середа (27 листопада) – позаурочний захід до Всесвітнього дня науки за мир та розвиток провела викладачка фізика Наталія Степанівна Думич, де ознайомила першокурсників з новинками науки, які вже скоро стануть невід’ємною частиною їхньої професійної діяльності. Адже наука впливає на всі сфери нашого життя, покращуючи його якість та допомагаючи розуміти навколишній світ. Від побутових технологій і нових методів навчання до екологічних рішень у сфері краси та незвичних смаків у кулінарії – науковий прогрес забезпечує розвиток суспільства, створюючи нові можливості для кожного.

Четвер (28 листопада)інтелектуально-розважальну гру серед учнів ІІ курсу провели викладачки Ірина Володимирівна Рачинська та Світлана Григорівна Кобилецька. П’ять цікавих конкурсів дали можливість учням позмагатися в знаннях математики, фізики, біології та географії. Найсильнішими знавцями виявилися дівчата з групи П-23.3.

Відкритий урок – це завжди можливість поділитися своїм педагогічним досвідом, створити атмосферу творчості та залучити учнів до активного навчання. Тема уроку «Технологія приготування страв з нерибних продуктів моря», яку розкрила викладачка спецпредметів Ірина Зенонівна Цюник для учнів IV курсу (кухар 4 розряду) є не лише актуальною, а й захопливою, адже морепродукти стають все популярнішими у […]

Під таким гаслом пройшов позаурочний захід в групах ОА-23.3 і ОА-24.3, присвячений дослідженню родоводу, в рамках проєкту організованого Громадська організація “Українська Античність”. Основна тема заходу: важливість збереження пам’яті про своїх предків і розуміння свого місця у великій історії свого роду та нації. Дівчата активно виконували в групах вправу, під час якої згадали найважливіші події в […]

Сьогодні наші учні зробили ще один крок до професійної досконалості! На відкритому уроці виробничого навчання здобувачі освіти групи К-24.5 разом з майстром виробничого навчання Оленою Миколаївною Стасик досліджували мистецтво подавання страв. Цей урок продемонстрував, як важливо поєднувати знання з практикою, адже естетичне подання – це справжня візитівка закладу ресторанного господарства!

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x