Тиждень кулінарії (понеділок)

13 березня 2023 р. у Бориславському професійному ліцеї розпочався Тиждень кулінарії. Сьогодні у групі К 22.2 за професією “Кухар, бармен, офіціант” майстер виробничого навчання Дубас Ірина Степанівна провела урок на тему “Напівфабрикати з птиці і дичини”.

Мета уроку: удосконалити вміння і навички учнів розбирати птицю та навчити їх готувати напівфабрикати з птиці.

Було показано прийоми розбирання птиці і приготування порційних напівфабрикатів таких, як куряче філе натуральне, куряче філе в сухарях, котлети по-київськи і шніцель з курки.

День Героїв – це нагода висловити нашу щиру вдячність та пошану тим, хто без вагань присвятив своє щире синівське серце Матері-Україні, чий героїчний чин став прикладом для майбутніх поколінь.23 травня в Бориславському професійному ліцеї працівники бібліотеки філії №6 м. Борислава Ольга Смерека та Ірина Ханас спільно з викладачкою української мови та літератури Іриною Крайничук провели […]

Здобувачі освіти Бориславського професійного ліцею (група ОА-23.3) приймають участь у конкурсі “Мотивація нескорених 2.0”, організаторами якого є “Scholarship в Україні” за сприяння Державної наукової установи “Інститут модернізації змісту освіти”. Умови конкурсу за посиланням  https://100pidpysnykiv.com.ua/scholarship.html 

День матері

Теплі і ніжні привітання пролунали вчора зі сцени для всіх матусь і бабусь від учнів ліцею. Свято до Дня матері, організоване викладачкою Іриною Володимирівною Рачинською та керівником вокального гуртка Гаваком Омеляном Миколайовичем, ще довго буде зігрівати серця глядачів.

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x