13 березня 2023 р. у Бориславському професійному ліцеї розпочався Тиждень кулінарії. Сьогодні у групі К 22.2 за професією “Кухар, бармен, офіціант” майстер виробничого навчання Дубас Ірина Степанівна провела урок на тему “Напівфабрикати з птиці і дичини”.
Мета уроку: удосконалити вміння і навички учнів розбирати птицю та навчити їх готувати напівфабрикати з птиці.
![](https://boryslavpl.lviv.ua/wp-content/uploads/2023/03/зображення_viber_2023-03-13_18-54-01-656-768x1024.jpg)
![](https://boryslavpl.lviv.ua/wp-content/uploads/2023/03/зображення_viber_2023-03-13_18-54-02-199-768x1024.jpg)
![](https://boryslavpl.lviv.ua/wp-content/uploads/2023/03/зображення_viber_2023-03-13_18-54-02-979-768x1024.jpg)
![](https://boryslavpl.lviv.ua/wp-content/uploads/2023/03/зображення_viber_2023-03-13_18-54-05-182-768x1024.jpg)
Було показано прийоми розбирання птиці і приготування порційних напівфабрикатів таких, як куряче філе натуральне, куряче філе в сухарях, котлети по-київськи і шніцель з курки.