В рамках тижня кулінарії майстер виробничого навчання Журавчак Галина Орестівна провела у групі К-19.3 додаткове заняття на тему “Кухня народів світу”. Учні ознайомилися з американською та французькою кухнями, приготувавши нагетси і гратен з картоплі.
![](https://boryslavpl.lviv.ua/wp-content/uploads/2023/03/335825340_754990192797811_1747287097830837369_n.jpg)
![](https://boryslavpl.lviv.ua/wp-content/uploads/2023/03/335895115_774694390347033_4043187305052550337_n.jpg)
![](https://boryslavpl.lviv.ua/wp-content/uploads/2023/03/335855824_536351398397589_4950468262860950165_n.jpg)
![](https://boryslavpl.lviv.ua/wp-content/uploads/2023/03/335863950_879297229795821_241140169292403041_n.jpg)
![](https://boryslavpl.lviv.ua/wp-content/uploads/2023/03/335175635_592684336235929_7616351325712126913_n.jpg)
![](https://boryslavpl.lviv.ua/wp-content/uploads/2023/03/335521386_1916651635363890_7145232557991383329_n.jpg)