Короткотермінові курси “Помічник кухаря”

Дуже швидко проминув місяць. Але за цей короткий термін на базі нашого ліцею 13 слухачів пройшли курси “ПОМІЧНИК КУХАРЯ у закладах готельно-ресторанного бізнесу”.

Слухачі здобули часткові кваліфікації з професії «КУХАР» за змістом:

  • приготування салатів, овочевих закусок, холодних страв і закусок із сиру та яєць;
  • приготування холодних страв з риби;
  • приготування холодних страв і закусок з м’яса, птиці та субпродуктів.

Практичні навички більшість слухачів опановували на базі ТзОВ “ТАОР Карпати”.

На завершення курсу слухачі отримали сертифікати про присвоєння кваліфікації. З цією подією 5 лютого всіх урочисто привітав в.о. директора Бориславського професійного ліцею Ігор Стечкевич та побажав випускникам професійного зростання, натхнення та мирного неба.

Протягом двох років тривав процес реорганізації і нарешті на базі двох навчальних закладів, Бориславського та Стебницького професійних ліцеїв, створено заклад професійної (професійно-технічної) освіти “Бориславський центр професійної освіти”!

Тиждень права

Цікаво та пізнавально пройшов тиждень права у Бориславському професійному ліцеї Викладач Сюма Л.М. провела бесіду з учнями ліцею про День захисту прав людини. А також учні подивилися серіал”Ти і поліція” Весело та активно пройшов квест “Врятувати Різдво для Кевіна”, який підготували викладачі Сюма Л.М. та Верещак Р.М. Учні показали не тільки знання своїх прав, але […]

На передодні Дня енергетика (22 грудня) у ліцеї розпочався Тиждень професії електромонтера. В групі ЗЕ-24.4 був проведений урок виробничого навчання на тему: “Встановлення світильника в приміщенні” під керівництвом майстрів виробничого навчання Ірини Панченко та Ірини Олійник. У віторок майстер виробничого навчання Дудяк Михайло Тарасович провів для учнів першого курсу групи ЗЕ-24.1 виховний захід про енергетичну […]

Відкритий урок – це завжди можливість поділитися своїм педагогічним досвідом, створити атмосферу творчості та залучити учнів до активного навчання. Тема уроку «Технологія приготування страв з нерибних продуктів моря», яку розкрила викладачка спецпредметів Ірина Зенонівна Цюник для учнів IV курсу (кухар 4 розряду) є не лише актуальною, а й захопливою, адже морепродукти стають все популярнішими у […]

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x