Короткотермінові курси “Помічник кухаря”

Дуже швидко проминув місяць. Але за цей короткий термін на базі нашого ліцею 13 слухачів пройшли курси “ПОМІЧНИК КУХАРЯ у закладах готельно-ресторанного бізнесу”.

Слухачі здобули часткові кваліфікації з професії «КУХАР» за змістом:

  • приготування салатів, овочевих закусок, холодних страв і закусок із сиру та яєць;
  • приготування холодних страв з риби;
  • приготування холодних страв і закусок з м’яса, птиці та субпродуктів.

Практичні навички більшість слухачів опановували на базі ТзОВ “ТАОР Карпати”.

На завершення курсу слухачі отримали сертифікати про присвоєння кваліфікації. З цією подією 5 лютого всіх урочисто привітав в.о. директора Бориславського професійного ліцею Ігор Стечкевич та побажав випускникам професійного зростання, натхнення та мирного неба.

День Героїв – це нагода висловити нашу щиру вдячність та пошану тим, хто без вагань присвятив своє щире синівське серце Матері-Україні, чий героїчний чин став прикладом для майбутніх поколінь.23 травня в Бориславському професійному ліцеї працівники бібліотеки філії №6 м. Борислава Ольга Смерека та Ірина Ханас спільно з викладачкою української мови та літератури Іриною Крайничук провели […]

Здобувачі освіти Бориславського професійного ліцею (група ОА-23.3) приймають участь у конкурсі “Мотивація нескорених 2.0”, організаторами якого є “Scholarship в Україні” за сприяння Державної наукової установи “Інститут модернізації змісту освіти”. Умови конкурсу за посиланням  https://100pidpysnykiv.com.ua/scholarship.html 

День матері

Теплі і ніжні привітання пролунали вчора зі сцени для всіх матусь і бабусь від учнів ліцею. Свято до Дня матері, організоване викладачкою Іриною Володимирівною Рачинською та керівником вокального гуртка Гаваком Омеляном Миколайовичем, ще довго буде зігрівати серця глядачів.

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x