Конкурс рецептів «Гарбузовий Маєток 2022-2023»

конкурс рецептів з гарбуза

Ми знову пишаємося нашими кулінарами!!!

Сіра Юлія (учениця групи К-19.2) за підтримки викладачки спецпредметів Наталії Миколаївни Удовенко та майстра виробничого навчання Любові Василівни Паращак ввійшла до числа Срібних медалістів кулінарного on-line конкурсу рецептів «Гарбузовий Маєток 2022-2023». В цьому конкурсі Юлія представила оригінальний рецепт гарбузово-шоколадного десерту.

За підсумками в конкурсі взяли участь 110 навчальних закладів України. Загальна кількість учасників становила: 366 осіб, з них:

  • молоді кухарі, учні-122;
  • майстри виробничого навчання, викладачі- 223;
  • аматори -12;
  • шеф-кухаря-3;
  • ОТГ-6.

КРИТЕРІЇ ОЦІНЮВАННЯ:

  1. Автентичність рецепту – 15 балів.
  2. Складність приготування та наявність кулінарних “фішок” – 10 балів.
  3. Подача (оцінювання за фото) – 10 балів.

Організатори конкурсу (Громадська організація Ресторанна Гільдія, Навчально -методичний центр професійно-технічної освіти в Дніпропетровської області та Громадська організація «Асоціація рестораторів та готельєрів м. Дніпра») планують розміщення цікавих рецептів з гарбуза в новій електронній книзі “Гастрономічний код нації. Гарбуз”.

Колектив ліцею вітає Юлію та її наставників з цим досягненням! Бажаємо професійного розвитку та й надалі збагачувати Гастрономічну історію України!

Протягом двох років тривав процес реорганізації і нарешті на базі двох навчальних закладів, Бориславського та Стебницького професійних ліцеїв, створено заклад професійної (професійно-технічної) освіти “Бориславський центр професійної освіти”!

Тиждень права

Цікаво та пізнавально пройшов тиждень права у Бориславському професійному ліцеї Викладач Сюма Л.М. провела бесіду з учнями ліцею про День захисту прав людини. А також учні подивилися серіал”Ти і поліція” Весело та активно пройшов квест “Врятувати Різдво для Кевіна”, який підготували викладачі Сюма Л.М. та Верещак Р.М. Учні показали не тільки знання своїх прав, але […]

На передодні Дня енергетика (22 грудня) у ліцеї розпочався Тиждень професії електромонтера. В групі ЗЕ-24.4 був проведений урок виробничого навчання на тему: “Встановлення світильника в приміщенні” під керівництвом майстрів виробничого навчання Ірини Панченко та Ірини Олійник. У віторок майстер виробничого навчання Дудяк Михайло Тарасович провів для учнів першого курсу групи ЗЕ-24.1 виховний захід про енергетичну […]

Відкритий урок – це завжди можливість поділитися своїм педагогічним досвідом, створити атмосферу творчості та залучити учнів до активного навчання. Тема уроку «Технологія приготування страв з нерибних продуктів моря», яку розкрила викладачка спецпредметів Ірина Зенонівна Цюник для учнів IV курсу (кухар 4 розряду) є не лише актуальною, а й захопливою, адже морепродукти стають все популярнішими у […]

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x