Конкурс рецептів «Гарбузовий Маєток 2022-2023»

конкурс рецептів з гарбуза

Ми знову пишаємося нашими кулінарами!!!

Сіра Юлія (учениця групи К-19.2) за підтримки викладачки спецпредметів Наталії Миколаївни Удовенко та майстра виробничого навчання Любові Василівни Паращак ввійшла до числа Срібних медалістів кулінарного on-line конкурсу рецептів «Гарбузовий Маєток 2022-2023». В цьому конкурсі Юлія представила оригінальний рецепт гарбузово-шоколадного десерту.

За підсумками в конкурсі взяли участь 110 навчальних закладів України. Загальна кількість учасників становила: 366 осіб, з них:

  • молоді кухарі, учні-122;
  • майстри виробничого навчання, викладачі- 223;
  • аматори -12;
  • шеф-кухаря-3;
  • ОТГ-6.

КРИТЕРІЇ ОЦІНЮВАННЯ:

  1. Автентичність рецепту – 15 балів.
  2. Складність приготування та наявність кулінарних “фішок” – 10 балів.
  3. Подача (оцінювання за фото) – 10 балів.

Організатори конкурсу (Громадська організація Ресторанна Гільдія, Навчально -методичний центр професійно-технічної освіти в Дніпропетровської області та Громадська організація «Асоціація рестораторів та готельєрів м. Дніпра») планують розміщення цікавих рецептів з гарбуза в новій електронній книзі “Гастрономічний код нації. Гарбуз”.

Колектив ліцею вітає Юлію та її наставників з цим досягненням! Бажаємо професійного розвитку та й надалі збагачувати Гастрономічну історію України!

День Героїв – це нагода висловити нашу щиру вдячність та пошану тим, хто без вагань присвятив своє щире синівське серце Матері-Україні, чий героїчний чин став прикладом для майбутніх поколінь.23 травня в Бориславському професійному ліцеї працівники бібліотеки філії №6 м. Борислава Ольга Смерека та Ірина Ханас спільно з викладачкою української мови та літератури Іриною Крайничук провели […]

Здобувачі освіти Бориславського професійного ліцею (група ОА-23.3) приймають участь у конкурсі “Мотивація нескорених 2.0”, організаторами якого є “Scholarship в Україні” за сприяння Державної наукової установи “Інститут модернізації змісту освіти”. Умови конкурсу за посиланням  https://100pidpysnykiv.com.ua/scholarship.html 

День матері

Теплі і ніжні привітання пролунали вчора зі сцени для всіх матусь і бабусь від учнів ліцею. Свято до Дня матері, організоване викладачкою Іриною Володимирівною Рачинською та керівником вокального гуртка Гаваком Омеляном Миколайовичем, ще довго буде зігрівати серця глядачів.

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x