Ми знову пишаємося нашими кулінарами!!!
Сіра Юлія (учениця групи К-19.2) за підтримки викладачки спецпредметів Наталії Миколаївни Удовенко та майстра виробничого навчання Любові Василівни Паращак ввійшла до числа Срібних медалістів кулінарного on-line конкурсу рецептів «Гарбузовий Маєток 2022-2023». В цьому конкурсі Юлія представила оригінальний рецепт гарбузово-шоколадного десерту.
За підсумками в конкурсі взяли участь 110 навчальних закладів України. Загальна кількість учасників становила: 366 осіб, з них:
- молоді кухарі, учні-122;
- майстри виробничого навчання, викладачі- 223;
- аматори -12;
- шеф-кухаря-3;
- ОТГ-6.
КРИТЕРІЇ ОЦІНЮВАННЯ:
- Автентичність рецепту – 15 балів.
- Складність приготування та наявність кулінарних “фішок” – 10 балів.
- Подача (оцінювання за фото) – 10 балів.
![](https://boryslavpl.lviv.ua/wp-content/uploads/2023/05/346147546_637897137785968_1181531877725327115_n.jpg)
![](https://boryslavpl.lviv.ua/wp-content/uploads/2023/05/346151376_201293952785713_1315312800167784359_n.jpg)
![](https://boryslavpl.lviv.ua/wp-content/uploads/2023/05/Допис-Булах.jpg)
Організатори конкурсу (Громадська організація Ресторанна Гільдія, Навчально -методичний центр професійно-технічної освіти в Дніпропетровської області та Громадська організація «Асоціація рестораторів та готельєрів м. Дніпра») планують розміщення цікавих рецептів з гарбуза в новій електронній книзі “Гастрономічний код нації. Гарбуз”.
Колектив ліцею вітає Юлію та її наставників з цим досягненням! Бажаємо професійного розвитку та й надалі збагачувати Гастрономічну історію України!